ДумкиПолітика

Міркування харків’янина під враженням від входу до школи

Думка харків’янина Олександра Бражника про деяких депутатів у Харківській міський раді, які не хочуть виконувати свої обов’язки перед виборцями.

Декілька слів з приводу нещодавно розміщеного на Ютубі відео скандалу з бійкою в міській Раді.

 

 

Там в головній ролі знявся депутат Лесик, який міркує про політику замість того, щоб виконувати свої прямі службові обов’язки, за які, як я здогадуюся, він отримує зарплату від людей, на благо яких він зобов’язався працювати (пригадую гасло «Работать для людей». До самого цього діяча особливих питань немає. Він, на мою думку, бачить своє завдання в тому, щоб займатися прямим розхитування ситуації в країні.

Але залишається питання до наших співгромадян, які голосували за цього кандидата, і тепер спокійно дивляться на те, що відбувається. Судячи з усього вони абсолютно не усвідомлюють, що депутати міської Ради повинні займатися питаннями розвитку міста, а не політикою.

 

Кнопка Telegram
Подібні діячі потрапляють в органи влади тому, що право голосувати надається громадянам після досягнення певного віку, а не після досягнення необхідного рівня освіти.

Мабуть тому багато виборців не усвідомлюють, що існує пряма залежність між їх вибором при голосуванні і брудом на вулицях, поточними струмками з пошкоджених водопровідних труб, не якістю медицини і відсутністю розвитку транспорту в місті, яке стрімко ущільняється . Інакше кажучи – це і є їх вибір. Такі виборці не особливо вникають в те, за кого вони голосують, вважаючи, що достатньо знати колірну символіку улюбленого фан-клубу. Але їм слід, як мінімум, розібратися з переліком посадових обов’язків свого кандидата, щоб розуміти в процесі голосування хоча б якою область відповідальності в структурі міської, а отже, і державної влади їм делегують при обранні.

Вважаю, що цієї категорії наших співгромадян пора зайнятися самоосвітою. Якщо вони цього не зроблять, то самоосвітою доведеться займатися всім іншим, в тому числі всім без винятку дітям в нашому «успішному Харкові».
І карантин тут ні до чого. Просто тому, що якщо наші депутати будуть продовжувати мудрувати замість того, щоб працювати, то незабаром дітям у школу не можливо буде потрапити в буквальному сенсі, тобто переміститися фізично.

До цих міркувань я прийшов під враженням від того, як виглядає вхід в школу в 522-му мікрорайоні.

Лужа перед входом в школу
Калюжа перед входом до школи в 522 мікрорайоні

P. S. Освітню роботу з депутатами, що займаються не своєю справою, також необхідно проводити. Краще за все не в міський раді, а прямо на місці, яке є зоною їх відповідальності. Вчити як шкідливих цуценят. Калюж вони вже наробили досить.

КП «Шляхрембуд» тратит деньги харьковчан на бессмысленный ямочный ремонт

 

167 симптомов при длительном расстройстве здоровья после COVID-19